Studio Nemesis

Volyymiripset

Palvelut sisältävät esimerkiksi ripsienpidennyksiä

Volyymiripset ovat uuden ajan ripsienpidennykset, joita kutsutaan myös 2D-, 3D- tai jopa 6D-ripsiksi. Numero D-kirjaimen edessä tarkoittaa sitä, kuinka monta ripseä yhteen ripseen kiinnitetään. Volyymiripsikuidut ovat normaaleja ripsienpidennyskuituja kuusi kertaa kevyempiä ja sen vuoksi niitä voidaan kiinnittää useita kauniiksi viuhkoiksi. Paino on siis huomattavasti kevyempi, eikä näin ollen omia ripsiä vaurioiteta. Volyymitekniikalla toteutetut ripset ovat tuuheat ja näyttävät. Vastaavasti näillä ohuilla kuiduilla voidaan myös tehdä hyvin luonnolliset ripset.

Volyymiripset ovat myös huoltoväliltään hieman pidemmät ja vaikka ripsiä lähteekin, niin tekniikan ansiosta pudonneet ripset eivät heti tee koloja ripsiisi. Volyymitekniikan avulla saadaan myös harvoihin ripsiin tuuheutta luonnollisesti! Jos sinulla on nyt klassiset pidennykset, voidaan volyymeihin siirtyä ns. huolto kerrallaan. Volyymit ovat näyttävyydestään huolimatta erittäin kevyet ja pehmeät.

Jos olet allerginen perinteiselle ripsiliimalle, on käytössäni LashLoversin No Panic -liima, joka on kehitetty perinteisille liimoille herkistyneille asiakkaille. Yleisin allergian aiheuttaja ripsiliimoissa on etyyli- tai etyyli2-syanoakrylaateista vapautuva höyry. No Panic -liima on medikaalista syanoakrylaattia, eikä sisällä näitä yleisimmin allergisoivia höyryjä.

Varattaisko aika?

Varataan sinullekin aika kaupungin kauneimpien ripsien laittoon.