Volyymiripset

StudioNemesis tekee sinulle näyttävät volyymiripset.

Varaa aika Hinnasto

Volyymiripset eroavat klassisista ripsistä kuitujen määrällä ja vahvuudella. Klassisissa ripsissä käytetään paksumpia kuituja, mutta vain yksi per oma ripsi. Volyymeissa käytetään ohuita kuituja, joista rakennetaan pieni viuhka, joka asennetaan yhdelle luonnonripselle.

Volyymiripsien vahvuudet 0,03, 0,05, 0,06 ja 0,07 mm.

Kaarevuuksista yleisimmin käytössä c, cc ja d.

Valikoimassa myös L, LD ja M kaarevuudet.

Värillisiä ripsiä saatavana mös, kysy valikoimaa ☺

Volyymiripsikuidut ovat normaaleja ripsienpidennyskuituja kuusi kertaa kevyempiä ja sen vuoksi niitä voidaan kiinnittää useita kauniiksi viuhkoiksi. Paino on siis huomattavasti kevyempi, eikä näin ollen omia ripsiä vaurioiteta. Volyymitekniikalla toteutetut ripset ovat tuuheat ja näyttävät. Vastaavasti näillä ohuilla kuiduilla voidaan myös tehdä hyvin luonnolliset ripset.

Volyymissa skaala on todella luonnollisesta super näyttävään. Esim 2d tarkoittaa kahta ohutta kuitua viuhkassa ja 12d 12kpl ohutta kuitua viuhkassa.

Volyymiripsien huoltoväli on usein pidempi kuin klassisten, sillä vaikka ripsiä lähteekin, niin tekniikan ansiosta pudonneet ripset eivät heti tee koloja ripsiisi. Volyymitekniikan avulla saadaan myös harvoihin ripsiin tuuheutta luonnollisesti! Jos sinulla on nyt klassiset pidennykset, voidaan volyymeihin siirtyä ns. huolto kerrallaan. Volyymit ovat näyttävyydestään huolimatta erittäin kevyet ja pehmeät.

Jos olet allerginen perinteiselle ripsiliimalle, on käytössäni LashLoversin No Panic -liima, joka on kehitetty perinteisille liimoille herkistyneille asiakkaille. Yleisin allergian aiheuttaja ripsiliimoissa on etyyli- tai etyyli2-syanoakrylaateista vapautuva höyry. No Panic -liima on medikaalista syanoakrylaattia, eikä sisällä näitä yleisimmin allergisoivia höyryjä.

Mikään liima ei silti ole täysin allergia vapaa.

Tärkein hoito-ohje volyymeille on pesu kaksi kertaa päivässä, jolloin meikki, ihosta irtoava rasva ja rähmä saadaan pois. Lopuksi harjaus. Näin ripsien volyymi säilyy, kun viuhkat pysyvät auki.

Pesu myös ehkäisee silmätulehduksia.

Haluaisin varata ajan volyymiripsiin

Mukavaa että olet kiinnostunut palveluistamme, varaa aikasi suoraan meidän ajanvarauspalvelustamme tai soittamalla asiakaspalveluumme: 050 3844 861

Varaa aika
Siirry takaisin sivun alkuun