Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset pidennykset meidän tyylillä.

Varaa aika Hinnasto

Naisella ripsienpidennykset

Klassinen ripsienpidennys perustuu siihen, että omien luonnonripsien juuriin kiinnitetään yksitellen synteettisiä ripsikuituja. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu mahdollisimman tasaisen kaareva ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti.

Oikein asennetut ripsienpidennykset näyttävät samalta kuin omat ripsesi, mutta ne ovat huomattavasti pidemmät ja tuuheammat. Synteettiset ripset ovat hyvin kevyet. Niitä ei huolellisesti laitettuina erota luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään.

Ripsienpidennyksen laittamiseen menee aikaa noin 1,5 – 2h ja kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan noin 2-5 viikkoa riippuen ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta. Ripsien kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuidut tippuvat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä. Silmässä on jatkuvasti eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä, joten yleensä luonnollisten ripsien irtoamista ei juuri huomaa ripsirivistössä. Ripsienpidennysten tippuminen on helpommin huomattavissa, koska ripsikuidut ovat pidemmät ja tummemmat kuin luonnonripset.
Muutamia ripsikuituja luultavasti irtoaa jo ensimmäisen viikon aikana, se kuuluu asiaan ☺

Ripsienpidennyksiä tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein, jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina. Ripsien huoltoajat vaihtelevat 45:stä minuutista pariin tuntiin riippuen siitä, kuinka usein huolto tehdään ja kuinka hyvin ripset asiakkaalla pysyvät. Huolellinen kotihoito on tärkeää, jotta ripset pysyvät pidempään hyväkuntoisina, kauniina ja puhtaina.

Tärkeimmät hoito-ohjeet ovat pesu pidennyksille tarkoitetulla pesuaineella 2 kertaa päivässä+harjaus ripsiharjalla sekä tulee välttää silmien hieromista.

Ripsienpidennykset laitetaan asiakkaan maatessa selällään silmät suljettuna hoitotuolilla. Ripsien kiinnittäminen ei tunnu kivuliaalta eikä erityisen epämukavalta.

Jos epäilet mahdollista allergiaa tai yliherkkyyttä tuotteelle, on syytä asiasta mainita ripsien tekijälle etukäteen.

Jos päätät luopua ripsienpidennyksistä, poisto on aina tehtävä ammattilaisella. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi. Ripsiä voi joutua joskus poistamaan, jos yksittäiset ripset alkavat kaartua väärään suuntaan tai silmien alueella esiintyy ärsytystä tai allergisia oireita. Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiäsi. Voit myös antaa ripsien pidennysten irrota ajan kanssa, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.

Haluan varata ajan klassisiin ripsienpidennyksiin

Mukavaa että olet kiinnostunut palveluistamme, varaa aikasi suoraan meidän ajanvarauspalvelustamme tai soittamalla asiakaspalveluumme: 050 3844 861

Varaa aika
Siirry takaisin sivun alkuun