Studio Nemesis

Lävistykset

Meillä tehdään lävistyksiä. Tartetko?

Studio Nemesiksen lävistyspaja

Meillä lävistykset tekee Elisa sekä Susanna. Aika timanttinen tiimi siis.

Meille täällä Studio Nemesiksellä on ensiarvoisen tärkeää että hommat hoituu kunnolla ja vankalla ammattitaidolla joten pyritään oppimaan koko ajan uutta ja yritetään niin sanotusti pysyä trendien perässä tässä hommassa. Sitä kautta me pystytään palvelemaan teitä entistä paremmin. Ja sehän se tässä duunissa on tärkeintä: Sinä olet tyytyväinen niin mekin ollaan!

Ja onhan meillä myös myymälä jossa myydään ihan huippuluokan koruja lävistyksiin. Tulehan käymään niin katsotaan korut kerralla kuntoon.

Otahan yhteyttä niin katsotaan sinulle aika lävistykseen.

Näitä me teemme

Nenälävistys

Industrial

Helix

Medusa

Kielilävistys

Napalävistys

Conch

Kulmalävistys

Tragus

Nännilävistys

Microdermal

Rook

Surface

Smiley

Korvalehti

Usein kysyttyä

Lävistettävä alue desinfioidaan ja lävistyksen sijoitus merkitään. Lävistettävä kohta pidetään pihtien avulla kiinni ja neula työnnetään kudoksen läpi. Koru asetetaan paikoilleen ja lopuksi lävistetty kohta puhdistetaan huolellisesti.

Ensiasennuskoruina käytämme korkealaatuista titaania (ASTM F136) .

Tarkat lävistyksen hoito-ohjeet löydät täältä.

Jos lävistys hyvästä hoidosta huolimatta pääsee tulehtumaan, ota heti yhteyttä lävistäjääsi!

EI TEHDÄ! Lävistyspyssy tuhoaa kudoksia työntäessään tylpän korun kudosten läpi. Tähän liittyy myös merkittävä hygienia riski koska lävistyspyssyä ei voi täysin sterilisoida.

Lävistettävästä paikasta riippuen tämä on mahdollista. Uloskasvua lisäävät lävistykseen kohdistuva isku/vaurio, liian raskaat korut,  väärä korun materiaali tai liiallinen ihon kuivuminen.

Oisko kysyttävää?

Varataanko aika?