Studio Nemesis

Kulmien laminointi

Kulmat näyttäviksi ja tuuheiksi laminoinnilla

Kulmien laminointi/Browlift 

Kulmakarvojen laminoinnilla saadaan tehtyä kulmasi näyttäviksi ja tuuhean näkösiksi, tämä sisältää kauniin muotoilun kulmakarvoihisi sekä värin. Kulmien laminoinnissa meillä on käytössä laadukkaat INLEI- tuotteet, hoito sisältää kulmien käsittelyn taivutusaineella sekä kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilun vahalla tai pinseteillä + kulmien keratiinihoito. Laminoinnilla käsittelemme karvan tekstuurista enemmän hallittavamman, jolloin ne pysyvät paremmin paikoillaan. Kulmakarvasi pysyvät pitkään huollettuina, sillä laminointi kasvaa kulmakarvoista pois karvan uusiutuessaan. Laminoinnin voi uusia halutessaan  8-12vkon kuluttua. 

Huomioitavaa ennen kulmien laminointia 

Kulmien laminointi eli browlift tekee kulmakarvoistasi huokoisemmat, jolloin kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin. Kulmasi ovat aavistukset tummemmat 1-2 päivää käsittelystä, kunnes peset kulmasi ensimmäisen kerran käsittelyn jälkeen (24h). Studionemesiksellä meillä löytyy erilaisia kulmaväri vaihtoehtoja jotka räätälöidään täysin sinun toiveidesi mukaan.  

Suosittelemme ottamaan käsittely ajan 3 päivää ennen tärkeää menoa, jos haluat että kulmasi ovat vaalentuneet hieman käsittelystä. 

Kulmiin jossa karvan määrä on vähäinen ei välttämättä saada toivottua tuuheampaa lopputulosta. Jos sinua mietityttää palvelun varaaminen, voit lähettää kuvan kulmistasi konsultaatiota varten asiakaspalvelu@studionemesis.fi 

Esteet kulmien laminoinnille

Allergiat 

Allergiset reaktiot ovat harvinaisia, mutta ei kuitenkaan pois suljettuja. Jos sinulla on ilmennyt ennen yliherkkyyttä mm. hiusvärille tai permanenttiaineelle, niin kulmien laminointia ei silloin suositella. Laminoinnissa saattaa kuitenkin ilmetä ihon kutinaa ja punoitusta käsittelyn aikana mikä on yleistä. 

Raskaus ja imetys 

Kehon hormoonitasapaino muuttuu raskaana ollessa sekä imettäessä, joka vaikuttaa myös karvoitukseen. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme ottamaan palvelun hormoonitoiminta on tasapainoittunut, jotta haluttu lopputulos toteutuu. 

Sytostaatti- ja sädehoidot 

Laminointia ei suositella hoitojen aikana. 

Ikäraja 

Ikäraja kulmien laminointiin on 16 vuotta. 

Kotihoito-ohjeet kulmien laminoinnin jälkeen 

Älä kastele kulmia ensimmäiseen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan. Älä myöskään käytä ripsiväriä/kulmameikkiä 1-2 vuorokauteen. 

Harjaa kulmakarvoja aina kastelun yhteydessä, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa. Kulmia voi harjata haluamaasi muotoon/asentoon. Ylöspäin harjaamalla maksimoidaan kulmien tuuheus. 

Hoitoseerumin käyttö ravitsee kulmakarvoja ja pidentää näin laminoinnin kestoa. 

(öljytön seerumi) 

Huomioithan, että syödessäsi lisäravinteita jotka vaikuttavat karvan kasvuun, voi laminoinnin kesto lyhentyä. 

Kulmien laminointi ei ”palaudu” viikkojen aikana, vaan ns. kasvaa kulmakarvasta pois. 

Kulmien laminoinnin voi uusia 8-12vkon kuluttua. 

Värin voi uusia 4vkon kuluttua.