Kulmien laminointi

Suositulla kulmien laminoinnilla tuuheat kulmat.

Kajaanilainen StudioNemesis tekee sinulle tuuheat mutta silti luonnollisen näköiset kulmat laadukkailla INLEI tuotteilla.

StudioNemesis tuo kulmakarvoihisi uuden lookin

Kulmakarvojen laminoinnilla saadaan tehtyä kulmasi näyttäviksi ja tuuhean näkösiksi, tämä sisältää kauniin muotoilun kulmakarvoihisi sekä värin. Kulmien laminoinnissa meillä on käytössä laadukkaat INLEI- tuotteet, hoito sisältää kulmien käsittelyn taivutusaineella sekä kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilun vahalla tai pinseteillä + kulmien keratiinihoito. Laminoinnilla käsittelemme karvan tekstuurista enemmän hallittavamman, jolloin ne pysyvät paremmin paikoillaan. Kulmakarvasi pysyvät pitkään huollettuina, sillä laminointi kasvaa kulmakarvoista pois karvan uusiutuessaan. Laminoinnin voi uusia halutessaan  8-12vkon kuluttua.

Huomioitavaa ennen kulmien laminointia

Kulmien laminointi eli browlift tekee kulmakarvoistasi huokoisemmat, jolloin kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin. Kulmasi ovat aavistukset tummemmat 1-2 päivää käsittelystä, kunnes peset kulmasi ensimmäisen kerran käsittelyn jälkeen (24h). Studionemesiksellä meillä löytyy erilaisia kulmaväri vaihtoehtoja jotka räätälöidään täysin sinun toiveidesi mukaan.  

Suosittelemme ottamaan käsittely ajan 3 päivää ennen tärkeää menoa, jos haluat että kulmasi ovat vaalentuneet hieman käsittelystä. 

Laminointia ei tehdä vaalennettuihin kulmiin.

Kulmiin jossa karvan määrä on vähäinen ei välttämättä saada toivottua tuuheampaa lopputulosta. Jos sinua mietityttää palvelun varaaminen, voit lähettää kuvan kulmistasi konsultaatiota varten asiakaspalvelu@studionemesis.fi tai tule käymään liikkeellämme osoitteessa Välikatu 3, 87100 Kajaani.

Kulmien laminoinnin hoito

Kulmien laminoinnin hoito-ohjeisiin pääset tutustumaan täältä

Esteet kulmien laminoinnille

Allergiat 

Allergiset reaktiot ovat harvinaisia, mutta ei kuitenkaan pois suljettuja. Jos sinulla on ilmennyt ennen yliherkkyyttä mm. hiusvärille tai permanenttiaineelle, niin kulmien laminointia ei silloin suositella. Laminoinnissa saattaa kuitenkin ilmetä ihon kutinaa ja punoitusta käsittelyn aikana mikä on yleistä. 

Raskaus ja imetys 

Kehon hormoonitasapaino muuttuu raskaana ollessa sekä imettäessä, joka vaikuttaa myös karvoitukseen. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme ottamaan palvelun hormoonitoiminta on tasapainoittunut, jotta haluttu lopputulos toteutuu. 

Sytostaatti- ja sädehoidot 

Laminointia ei suositella hoitojen aikana. 

Ikäraja 

Ikäraja kulmien laminointiin on 16 vuotta.

Ennen ja jälkeen kuva kajaanilaisen StudioNemesiksen tekemästä kulmien laminoinnista.
StudioNemesiksellä kajaanissa tehdyt kulmien laminoinnit. Kuvassa ennen laminointia otettu kuva sekä valmiista laminoinnista.
Kulmat ennen ja jälkeen laminoinnin

Haluaisin varata ajan kulmien laminointiin

Hienoa että olet kiinnostunut kulmien laminoinnista, varaa aikasi suoraan meidän ajanvarauspalvelustamme tai soittamalla asiakaspalveluumme: 050 3844 861. Ajanvaraus onnistuu myös käymällä paikan päällä välikatu 3:ssa kajaanissa.